BAKOM KULISSERNA

Familjevärderingar och öppen kommunikation

Vi är

I pappa Mikael Piispanens verkstad sattes grunden för det som idag är Mychrome. Alla fyra söner har gått i sin fars fotspår och driver idag företaget tillsammans!

Det som började med metallarbeten är idag ett ledande företag inom industrin för tillverkning av lastpallsmaskiner. Mikrometalli, som företaget hette tidigare, var under flera år underleverantör åt IM Hart och producerade deras lastpallsmaskiner. På sommaren 2018 köpte Mikrometalli upp varumärket IM Hart och produktionsrättigheterna till deras lastpallsmaskiner. Två starka företag blev ett och Mychrome skapades.

”Vår verksamhetsidé är att producera, utveckla och marknadsföra standardiserade spikmaskiner och produktionslinjer av högsta kvalitet för träpallsindustrin världen över.”

Mychrome är idag Finlands enda tillverkare av lastpallsmaskiner.

Vi verkar globalt och har agenter i 12 länder.

Förutom lastpallsmaskiner utför vi även metallarbeten inom fräsning, svarvning, bockning, svetsning och laserskärning.

Familjevärderingarna leder företaget ännu idag. Mychrome tror på öppenhet och kommunikation. Vår önskan är att anställda, kunder och samarbetspartner alla ska uppfatta oss som nära till hands. Vi vill hitta lösningar tillsammans!

Vi tror på

FAMILJ

Vårt familjeorienterade tankesätt inspirerar oss i hur vi leder företaget och hur vi arbetar. Vi vill ge alla som kommer i kontakt med oss en trygg och pålitlig upplevelse. Vi finns alltid där för dig!

KOMMUNIKATION

Vi tror på ärlig och rak kommunikation. För att kunna hitta den bästa möjliga lösningen, vare sig det gäller en kund eller en anställd, är kommunikation vårt viktigaste verktyg!

PÅLITLIGHET

Vi strävar efter att kontinuerligt ge dig ypperlig service och högkvalitativa produkter. Lovar vi dig något så håller vi det! Vi bygger trovärdighet genom att hålla en nära kommunikation och slutföra våra arbeten med precision.