KULISSIEN TAKANA

Perhearvot ja rehellinen kommunikointi

Keitä me olemme

Mychromen perusta luotiin Mikael Piispasen metallipajassa jo kauan aikaa sitten. Kuinka ollakaan, kaikki hänen neljä poikaansa jatkoivat isänsä jalanjäljissä ja pyörittävät nykyään yritystä yhdessä!

Se mikä alkoi metallipajana, on nykyään kuormalavateollisuuden johtava toimija. Mikrometalli, joka oli yrityksen entinen nimi, toimi vuosien ajan IM Hartin alihankkijana ja valmisti heidän kuormalavojensa naulauskoneet. Kesällä 2018 Mikrometalli osti IM Hart -tavaramerkin ja kuormalavojen naulauskoneiden valmistusoikeudet. Kaksi vahvaa yritystä yhdistyivät ja Mychrome oli syntynyt.

”Missiomme on valmistaa, kehittää ja markkinoida korkeimman mahdollisen vaatimustason standardoituja kuormalavojen naulauskoneita ja tuotantolinjoja kuormalavateollisuudelle maailmanlaajuisesti.”

Mychrome on tänä päivänä Suomen ainoa kuormalavojen naulauskoneiden valmistaja.

Toimimme maailmanlaajuisesti ja meillä on edustajat 12 maassa.

Kuormalavojen naulauskoneiden lisäksi valmistamme metalliosia teollisuuden käyttöön. Palveluihimme kuuluvat laserleikkaus, särmäys, sorvaus, hitsaus ja jyrsintä.

Perhearvot ohjaavat yritystä vielä tänäkin päivänä. Mychrome uskoo avoimuuteen ja kommunikointiin. Toiveenamme on, että työntekijämme, asiakkaat ja yhteistyökumppanit kokevat meidät helposti lähestyttäviksi. Haluamme löytää ratkaisut yhdessä!

Mihin me uskomme

PERHE

Perhekeskeinen ajattelutapamme inspiroi tapaamme johtaa ja tehdä työtä. Haluamme, että jokaisen meidän kanssamme tekemisissä olevan kokemus on miellyttävä ja luotettava. Olemme aina teitä varten!

KOMMUNIKOINTI

Uskomme rehelliseen ja suoraan kommunikointiin. Jotta paras mahdollinen ratkaisu löytyy, niin työntekijälle kuin asiakkaalle, avain siihen on kommunikointi!

LUOTETTAVUUS

Tavoitteemme on tarjota koko ajan erinomaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita. Jos me lupaamme jotakin, se lupaus pitää! Rakennamme luotettavuutta tiiviillä kommunikoinnilla ja viemällä projektit tarkasti päätökseen.