THE NEXT STEP IN
PALLET PRODUCTION

KUORMALAVOJEN NAULAUSKONEET
VALMISTETTU SUOMESSA

Teemme

Säädettävät kuormalavojen naulauskoneet

Kuormalavojen naulauskoneet minimaalisella työvoiman tarpeella niin pieniin kuin suuriin tuotantolinjoihin, on se mitä me osaamme parhaiten. Tarvitsetko erillisen pieneen tilaan mahtuvan yksittäisen koneen vai täydellisen tuotantolinjan? Me olemme apunasi! Koneemme on suunniteltu toimimaan tuotantolinjassa yhdessä tai erillisinä yksikköinä. Voit ostaa yhden koneen tänään ja täydentää sen seuraavalla, kun olet valmis tekemään uuden investoinnin. Täytämme tarpeesi yhdessä!

Räätälöidyt metalliosat

Metallikomponenttien tuotanto ja suunnittelu pieninä tai suurina määrinä on erikoisosaamistamme. Tarjoamme sorvaus-, jyrsintä-, särmäys-, hitsaus ja laserleikkauspalveluita. Kokenut tiimimme on valmiina toteuttamaan räätälöidyt toiveesi, yksittäisestä osaista isoon sarjaan. Meillä homma hoituu! Lähetä meille suunnitelma tai anna meidän piirtää se sinulle. Molemmissa tapauksissa takaamme täydellisen asiakastyytyväisyyden!

Mychrome

Olemme

Perhekeskeiset ammattilaiset

Mychrome on ideoita ja tarmokkuutta täynnä oleva perheyritys. Meille liikekumppanit, asiakkaat ja työntekijät ovat osa perhettämme. Meiltä saat aina laadukasta palvelua ja kommunikoimme suoraan ja reilusti. Tiimimme on täynnä innovatiivisia ja kokeneita tekijöitä valmiina tuomaan sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut. Toimitpa kuormalavojen valmistuksessa tai tarvitset komponentteja omiin tuotteisiisi. Meillä asiat etenevät!

Mychrome team - about us

HELPOSTI SÄÄDETTÄVÄT
KUORMALAVAKONEET!

Kuormalavojen tuotanto, kaikki muodot ja koot. Säätö tapahtuu silmänräpäyksessä.

Kaipaatko lisää tehokkuutta vähemmällä työvoimalla?

ME SAAMME SEN TAPAHTUMAAN.

Rekrytoimme

Haluatko liittyä
perheeseemme?

Tutustu työilmapiiriimme. Löydä avoimet työpaikat tai lähetä meille avoin hakemus.

×

Meistä sanottua

Kun suunnittelimme kaksi vuotta sitten uutta kuormalavojen tuotantolinjaa, olivat suurimmat haasteemme:

1. Olemassa olevan tuotantohallin asettamat tilarajoitukset (ei uudisrakennus).
2. Monet eri kuormalavatyypit, kustannuspaineet lopputuotteen hinnoittelulle sekä asiakkaiden kohonneet laatuvaatimukset lopputuotteelle.
3. Paineet lyhyille säätöajoille.
4. Tiukka budjetti.

Mychromesta löysimme täydellisen kumppanin tähän projektiin, koska Mychrome ei ole ainoastaan konevalmistaja, vaan tuo mukanaan myös valtavan vuosikausien kokemukseen perustuvan osaamisensa kuormalavojen tuotannosta.

Mychrome keskittyy koneiden rakentamisessa olennaiseen, eli korkeaan laatuun sekä huipputason tekniikkaan ja muotoiluun, kuitenkin edullisesti.

Yhteydenpito Mychromen kanssa projektin suunnittelun ja toteutuksen aikana oli aina erittäin ammattimaista ja määrätyllä tavalla aina tuttavallista.

Lyhyesti sanottuna, olen tyytyväinen asiakas ja suosittelisin Mychromea milloin tahansa.