NÄSTA STEG INOM
LASTPALLSPRODUKTION

SPIKMASKINER FÖR LASTPALLAR
PRODUCERADE I FINLAND

Vi gör

Justerbara spikmaskiner för lastpallar

Spikmaskiner för lastpallar till både små och stora produktionslinjer där det krävs minimalt med arbetsstyrka, är det vi gör bäst! Behöver du en fristående maskin som ryms i ett mindre utrymme eller en hel produktionslinje? Vi fixar det! Våra maskiner är utformade för att tillsammans kunna bilda en hel produktionslinje eller användas som fristående enheter. Skaffa en maskin nu och förläng till en hel produktionslinje när du är redo för nästa investering. Tillsammans uppfyller vi dina behov!

Specialbeställda metallkomponenter

Vi är ytterst skickliga på design och produktion av metallkomponenter i små och stor skala! Vi erbjuder tjänster inom svetsning, svarvning, fräsning, bockning och laserskärning. Vårt erfarna team står redo att uppfylla alla dina önskningar, vare sig du behöver en bult eller femhundra vinkeljärn så levererar vi! Skicka in en färdig ritning eller låt oss skissa åt dig, hur du än väljer att gå till väga lovar vi att göra dig helt nöjd!

Mychrome

Vi är

Familjeorienterade proffs

Mychrome är ett familjeägt företag fullt av idéer och handlingskraft! Vi räknar alla våra företagspartner, kunder och kollegor som en del av vår familj. Hos oss får du alltid högkvalitativ service samt rättvis och rak kommunikation. Vårt team är fullt av innovativa och yrkesskickliga medarbetare redo att ge dig de bästa möjliga lösningarna. Vare sig du behöver lösningar för lastpallstillverkning eller inom metallarbete, finns vi till hands!

ENKELT JUSTERBARA
LASTPALLSMASKINER

Producerar lastpallar i alla storlekar och former. Gör justeringar på ett ögonblick!

Vill du höja effektiviteten och minimera arbetsstyrkan

VI GÖR DET MÖJLIGT!

Vi värvar

Vill du bli en del av
Mychrome familjen?

Läs om vår arbetsgemenskap, hitta lediga tjänster eller fyll i en öppen ansökan.

×

Sagt om oss

För två år sedan när vi planerade att investera i en ny produktionslinje för lastpallar, hade vi följande omfattande utmaningar:

1. Begränsat med utrymme p.g.a. en redan existerande produktionshall (inget nyetableringsprojekt).
2. Stor variation av lastpallstyper, kostnadspåtryckning för slutprodukten samt önskan om förhöjning av kvaliteten från våra kunder.
3. Brådskande behov av kort installationstid.
4. Stram budget.

Genom Mychrome hittade vi den perfekta partnern för vårt projekt, eftersom Mychrome inte bara är en maskintillverkare, utan även har stor erfarenhet och kunskap från tidigare lastpallsproduktion.

Mychrome håller fokus på det väsentliga när de tillverkar maskiner, därav deras fördelaktiga prissättning. Maskinerna är högkvalitativa och tekniken samt designen är den bästa möjliga.

Kommunikationen med Mychrome var under planering och implementering av projektet alltjämt väldigt professionell och vänlig.

I korthet är jag en nöjd kund och kan rekommendera Mychrome när som helst!